Thanksgiving day

Det kanns som att min hjarna annu en gang har overdoserats av alla amerikanska intryck runt mig!

Innan jag borjar beratta om min thanksgiving maste jag ju namna New Moon igar. Jag kan fatta varfor folk bade hatar och alskar den.

Minus:
  • Klicheerna
  • Kristen Stewart ( Jag tror hon log ca tre fler ganger i den har filmen. Totala antal leenden alltsa tre. Nagon bra skadis kan man inte saga att hon ar, utan hon har nog blivit det forsta jag tanker pa nar jag hor ordet emo).
  • De klumpiga dialogerna
  • Storylinen... Plotsligt var det varulvar istallet for vampyrer, och sedan var de i Italien, och sedan var de tillbaka, och sedan rostar de om hon ska bli vampyr...
Plus:
  • Robert Pattinson
  • Taylor Lautner
Jag kan saga att plussen overvagde minusen. Nastan. Om det inte hade varit for Kristen Stewart. Kan man inte stryka Bella fran storyn? Eller hitta en annan skadis?;)

Jaja. Nog om det. Thanksgiving!
Gissa vem som har varit med pa amerikansk TV? Bakom en gigantisk Tomte-ballong? Just det, moi! Klockan sju ringde vardpappan ner till min mobil och berattade att de skulle in till paraden, sa det var bara att slanga pa sig klader och pressa in till mellan ungarna i baksatet. Vi lyckades pa nagot magisk satt undvika all trafik, och var darmed pa plats vid halv 8. Herregud... det var tydligen manniskor som hade campat ute natten innan! Det far de tva timmarna som vi var tvugna att vanta pa att ballongerna skulle komma att verka vara ganska lite tid. Men det var verkligen vart det! Jag tror inte vi har nagot liknande i Sverige. Jag kan val bast beskriva det som att en massa enorma ballonger i form av Svambob, Tomten, Spiderman och annat kommer nerdragandes mellan skyskraporna. Mellan dem gar det cheerleaders, marchorkestrar, clowner, akrobater, vagnar med kandisar (sag Boys like Girls, Cindi Lauper, Andrea Botcelli och vad jag tror var ryggen pa en av Twilight-killarna, inte saker, samnt massa andra amerikanska B-kandisar som jag inte kande till). Rihanna upptradde dar paraden borjade, sag henne pa en bildskarm, jag sag hastar for forsta gangern pa flera veckor (far val erkanna att jag hoppade till och ropade "horsies!" ). Verkligen nagot jag rekommenderar folk att gora om ni far chansen, var saaa vart all vantan! 
Sedan var det hem. Tog en powernap pa typ en timma, slangde pa mig en klanning och foljde med familjen pa deras thanksgivingmiddag. Ni vet att det finns vissa amerikanske filmer som ar helt 'wow for familjen?" Det var som att bli inkastad i en sadan. Det var ett bamsebord med jattegod mat, folk fick saga vad de var tacksamma for (tydligen sa var det inte nagot som de gjorde ofta, och jag var inte den enda som stirrade tveksamt omkring sig nar det var dags), Superbowl stod pa i bakgrunden, barnen lekte i kallaren. Jag gav till och med min for min onda sida och at lite kalkon! Det var faktiskt supertrevligt, och annu en gang fick jag forklara och beratta om Sverige. Det har blivit lite av min nya hobby. Alla som fragar var jag kommer ifran far genast en kort lektion om Sverige, om vara hogtider och traditioner, skolor, natur och att det faktiskt inte ar nattsvart i sex manader i hela landet. Allt som allt, en riktigt lyckad dag!

Imorrn ska jag aka med 05.53 taget till NY och kriga for en dator! Sa forhoppningsvis har jag en imorrn vid den har tidpunkten! Nu maste jag sova.

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0