All good things must come to an end

Kommer nog snart att sluta skriva i den här bloggen. Känns inte aktuell längre, det var ju meningen att jag skulle skriva i den här om mitt år i USA. Någonstans på vägen blev jag fäst vid att blogga och fortsatte efter att jag kom hem.
Nu känns det inte speciellt aktuellt längre... känns inte som att jag skriver roliga grejer här längre. Idag gjorde jag bla och bla och bla. Den blir bara tråkigare och tråkigare och det är inte alls speciellt roligt (no pun intended).
Har börjat jobba lite på en ny blogg som jag ska försöka bli klar med innan januari är slut. Den kommer inte handla så mycket som vad jag har gjort under dagarna, utan ska mer vara en plats där jag kan visa upp det jag skapar, vad som inspierar mig och där jag skriver om min vardag när något speciellt har hänt. Dags att fortsätta från en avdankad resblogg som den här. Den här kommer att ligga kvar för jag tycker det är roligt att läsa om vad som hände på andra sidan atlanten ibland.
.
Summa sumarum: Ska fixa ny blogg inom kort. Kommer att skriva då och då i den här tills dess, och lägga upp länk till den nya så fort jag blir färdigt till att göra klart den!
.
.
Fick ryck igår och satte igång att måla, kommer nog att bli klar ikväll!:)

Uppdatering från sjukstugan

Blir lite tråkigt bloggade just nu. Kan inte fatta att jag har lyckats bli riktigt sjuk två gånger under tre veckor, först magsjuka under julhelgen som gjorde mig helt kass och darrig fram till nyår, och nu påstår mamma att jag har influensa. Själv känner jag mig lite tveksam till det, jag har inte superhög feber (den går liksom upp och ner hela tiden) men jag har ont i luftvägarna, kan inte andas om jag typ inte knarkar nässpray och har hostat så mycket att jag bara väntar på att mina nya superhårda magmuskler ska framträda. Kanske bara är en vanlig förkylning. Sist jag hade influensa hade jag 39 graders feber i flera dagar och var sammanlagt down and out i tre veckor, nu tror jag att jag är frisk om ett par dagar.
Mitt sängbord ser ut som ett apotek, tur är väl det. Nässpray, diverse tabletter, mucoangin, apelsiner... ett under att levern inte har dukat under så som jag har knarkat de senaste dagarna. .
.
Börjar bli fruktansvärt utrråkad! Har inte gjort ett skit på hela helgen, men när jag var nere på apoteket och affären igår däckade jag nästan när jag kom hem. Ska nog ta det lugnt idag med, så får jag sätta igång med mitt liv igen imorgon. Ska till Malmö då och leta upp var jag ska gå på Högskola någonstans. Börjar ju nästa vecka! Har beställt hem lite kurslitteratur som ska komma vilken dag som helst.
.
Nåja, jag är på bättringsvägen i alla fall! Bara det att jag är uttråkad är väl ett bevis för det.

Sjuk (igen)

Igår var sämsta dagen på hela året! I och för sig har det bara varat två veckor haha... Fick någonslags raketförkylning. Mådde bra större delen av fredagen, tills att nysa och snora som ett helt sjukhus på kvällen, till att vakna med 38.5 grader feber som bara steg under dagen. Mår bättre idag, men hostar som en galning, har ont i halsen och ont i varenda muskel i kroppen. Febern är inte borta heller, men har i alla fall kunnats andas så pass mycket att jag fick ta igen lite sömn från förra natten (sov typ tre timmar då). Hoppas det kommer att vara bättre imorgon.

Det var en gång...

Lärde mig fotografera med pappas systemkamera från 70-talet. Köpte ett halvår efter att de här bilderna togs min digitala systemkamera, my precious, som jag har haft sedan dess och som jag är supernöjd med. Hittade de här gamla fotona när jag letade efter några andra gamla bilder idag. Det är ju värsta vintage-känslan liksom. Hur fint som helst!
Om minnet inte misstar mig framkallade jag dem på egen hand i Linnéskolans fotolabb. Lite annorlunda från hur jag gör när jag väl fotograferar nu. 
.
.
.
.
.

Första inlägget 2011

Har precis haft några vänner över och kollat på Sagan om ringen. Jag tror bestämt att det måste vara den bästa film som någonsin har gjorts. Svullade lite gott innan de stack hem för ett tag sedan, vi ska fortsätta med film 2 någon dag snart.
.
För att skriva lite snabbt om nyår, så kan jag väl säga att det var trevligt. Mådde småilla hela kvällen med påföljden att jag inte klarade så mycket alkohol och såg raketerna smälla in året med nyktra ögon. Frös gjorde jag med- herregud vad kallt det var! Värsta stormen! Tack och lov fick vi skjuts när vi skulle fram och tillbaka från festen vi var på. Var tillbaka i Jennys lägenhet (där jag, Elin och Emma ockuperade bäddsoffan) ganska tidigt då jag och Elin satte igång Anastasia medans de andra kämpade sig tillbaka mot Harrys. Höll på att somna precis i slutet av filmen, men vaknade till av musiken på eftertexterna och var tvungen att gå på toa. Kunde verkligen inte sova efter det, så somnade inte förren nån gång efter fem och tog första bussen hem kvart i elva dagen efter, var gaaanska trött om man säger så. Var en helt okej nyår och hade säkert varit bättre om jag inte kände mig spysjuk så fort jag luktade på alkoholen. Men jag har haft sämre om man säger så!
Var först hem av alla i familjen och välkomnades av tre mycket nöjda katter som lyckats öppna spannen till torrfodersburken någon gång under natten. De såg alla smått illamående ut och vinglade lite när de gick.
.
Idag har jag banne mig varit aktiv! Promenerade ner till far min, genom snön, och matade Lennart innan jag promenerade två kilometer tillbaka igen. Såhär i efterhand undrar jag varför jag helt enkelt inte tog skridskorna och åkte ner. Det hade varit fullt möjligt och kanske lite roligare än att balansera mig fram i en fart av ca 200 meter i timmen.
Hjälpte lillebror att plugga körkorts teori inför hans uppskrivning om en vecka. Känner mig verkligen som en veteran i körkortssammanhang nu! Kom med värsta tipsen hur han skulle plugga, hur han skulle tänka... kanske kan söka jobb som jobbcoach?
.
Imorgon måste jag in till stan och köpa födelsedagspresent åt den lilla lillebroren som fyller 6! Har ingen aning om vad jag ska köpa, kanske ett tillägg i hans bakugansamling. Han fick extremt många i jul... Sedan har jag en känsla av att något annat måste fixas, men jag har ingen aning om vad. Allt är i sin vanliga ordning.

RSS 2.0