Kompetensprofil

Ni vet sådana saker som låter jätteenkelt när man först tänker på det? Det är aldrig så enkelt. Trots att jag har hört detta typ hundra gånger förut lär jag mig verkligen aldrig. Jag har ingen aning om vad som hände med gårdagen. Jag vaknade, tänkte " Ja! Idag ska jag göra färdigt min kompetensprofil, registrera mig på olika jobbsajter och sedan gå vidare med mitt liv!"
Jag är halvfärdig med kompetensprofilen, och istället för nya jobbsajter har jag typ tre olika nya teckningsideer, har hunnit se om flera avsnitt av Supernatural och How I Met Your Mother. Mitt problem är att jag aldrig kommer igång med det jag ska göra förren det är försent. Så fort man känner att man MÅSTE göra något blir det liksom roligare att sortera strumporna, och så sitter man där vid halv tolv och börjar se dubbelt av trötthet. Blä.
.
IDAG ska det bli annorlunda. Jag vaknade, hoppade in i duschen och, hör och häpna, tog på mig riktiga kläder istället för de vanliga mysshortsen. Jag har till och med öppnat dokumentet, och ska alldeles strax börja skriva. Hurra för mig! Jag äger! Klockan är inte ens ett än, jag är så stolt över mig själv. Wiiieee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0