Hihi, bring it over!;)

Okej. Jag måste erkänna att jag märkte att det var ett tag sedan senaste gymbesöket. Blev helt slut efter tio minuter på löpbandet när jag brukar klara nästan tre gånger så lång tid. Gick upp för att köra lite med maskinerna, men orkade bara hälften innan jag gav upp och åkte till Cold Stone tillsammans med Beverly istället. Vi hängde runt lite i West Orange på eftermiddagen, kollade i affärer och åkte till Eagle Rock för att kolla på skyskraporna. Måste säga att det är snyggare där på natten. (Lite kuriosa om West Orange: Är det någon som har sett filmen Mall Cop? Tror faktiskt att den finns i Sverige med... hursomhelst är det en ganska känd film som utspelar sig på ett mall i West Orange, NJ! TYvärr existerar inte detta mall på riktigt, utan finns bara i filmens värld. Vi har typ tre malls i trakterna, och inget ligger i WO.)

Ikväll stack jag, Carina och Rowena till en medelhavsrestaurang i Mont Clair, där ingen av oss hade varit innan. Vi har blivit väldigt duktiga på att läsa kartor faktiskt. Mapquest FTW!
  Anyway, denna restaurang var även en så kallad hookah-bar, dvs vattenpipe bar. Vi beställde lite mat och så, och vid bordet bredvid oss satt en grupp på ca 9 tonåringar, måste det ha varit, de såg till och med yngre ut än oss. Föreställ er sådana som aldrig växer ur fjortisstadiet utan behåller det tills de är typ 25... there u have them! Falsklegg måste de ha haft, för när vi kom in dit vid 9-tiden var de redan ganska dragna. Tjejerna såg extermt snobbiga ut och tyckte de var ascoola där de satt och tog foton på sig själva med röken flabbandes ut ur munnen. de var hursomhelst kvällens underhållning. Tjejerna blev smörigare och smörigare, ni vet, får så där tillgjord röst ( Oooohh, bring it over here!;) sa blondin nr 1 när servitören kom in med deras tredje vattenpipa). Killarna såg ut som att de ägde världen där de satt, de var i minoritet. Det var egentligen en väldigt mysig lokal, inte alls party, men de satt och halvskrålade med i sångerna som spelades. Jag har inte sett sådana fjortisar sedan jag råkade gå förbi busstationen i Knisinge en lördagskväll för något år sedan. Och människorna på restaurangen var flera år äldre... herregud. De var väldigt roliga att titta på i alla fall! Vi satt och slappade i soffan och betraktade spektaklet. Till och med servitörerna stirrade konstigt på dem. Tyvärr satt jag med ryggen mot dem och kunde inte titta hela tiden, utan fick vända mig om diskret när något speciellt hände. Hehe... jag tänker aldrig dricka i ett rum där jag riskerar att vara bland helnyktra människor. Herregud vad pinsamt det hade varit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0